Söderströms Rakennuspalvelu – Raaseporin talo ja rakennuscenter

Suoritamme kaikentyyppisiä rakennustöitä pienimmästä saneerauksesta valmiiseen taloon. Meiltä saat apua kaikenlaiseen rakentamiseen, maalaustyöt, laatoitukset, tapetoinnit, sisustukset, pelti- ja hitsaustyöt, myös sähköasennukset ja LVI-työt monen vuoden kokemuksella.

Yli 20 vuotta olemme rakentaneet ja erikoistuneet pientalojen ja loma-asuntojen uustuotantoon. Me rakennamme myös pitkästä tavarasta; talot, mökit/saunat, autotallit, aitat, kaiken mitä haluat. Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa.

Asennamme myös Icopal “Sadetar” sadevesijärjestelmiä, vanhoihin sekä uusiin taloihin. Erilaiset kattoturvatuotteet kuten tikkaat, kulkutiet, lumiesteet jne. kuuluvat myös osaamiseemme.

Toinen erikoisosaamisemme on kuulua maanlaajuiseen ketjuun, Decra-tiimiin. Decra tiimi -ketju myy ja asentaa Icopal Decra kiviteräskattoja uusiin, sekä erityisesti vanhoihin taloihin, joihin Decra-katto soveltuu mitä parhaimmin keveyden ja helpon asennuksen johdosta. Decra-katolla on myös maan paras kestävyystakuu.

Me tarjoamme myös “avaimet käteen” konseptin tai sopimuksen mukaiset työvaiheet. Lattianvalutyöt tasaisuus-takuulla, pienistä remonteista isoihin tehdashalleihin. Meiltä saat myös konsultointia ja suunnitteluapua kuten esim. talon valinnassa, omakotitaloissa, kesämökeissä, kaikenlaisessa uudisrakentamisessa, saneerauksissa, tai muissa rakennustöissä, jne.

Myynti ja tuotteet 

Olemme omakoti sekä -vapaajantalojen asiantuntijaedustaja, joka toimittaa asiakkaan omat räätälöidyt omakotitalot ts. asiakas voi vapaasti valita pohjaratkaisun ja laitteet mieleisekseen. Valitset sitten Vieskatalon tai Weekend House omakotitalon, saat viimeisteltyä suunnittelua viihtyisään asumiseen.

“Emme rakenna vain taloja – me rakennamme koteja!”

Se joka aikoo rakentaa kodin, investoi ajatuksia ja unelmia. Näitä toiveita me autamme toteuttamaan. Tunne pohjoisesta laadusta ja rakkaus kauniisiin puutaloihin – tunne omasta ainutlaatuisesta kodista. Niin, siitä tässä on kysymys.

Meiltä löydät myös muita tavaramerkkejä kuten Melinda keittiöt, Icopal katot.

Yhteistyökumppanimme

Valvonta ja rakennusapu

Kun aloitat rakentamisen otat suuren vastuun esim. siitä että viranomaisten vaatimukset täyttyvät. Vastaat rakennuspaikan turvallisuudesta, olet myös taloudellisesti vastuussa toiminnasta rakennuspaikalla. Suuri vastuu, mutta oikeilla sopimuksilla ja ammattimaisella johdolla voit minimoida riskisi.

Yhteistyökumppanimme:

 
FinlandSwedish