Söderströms Byggtjänst kan som erfaren auktoriserad återförsäljare varmt rekommendera Vieskahus/Vieskatalo  Utöver egnahemshus och fritidshus så säljer vi  även Vieskan Elementtis garage och Pomo- hallar, maneger, takstolar m.m.

Vieskahus är inhemska hus som produceras i Alavieska, i Norra Österbotten med över 50 års erfarenhet. Över 1200 nöjda finländska familjer landet runt bor i dessa hus. I det breda Vieskahus-sortimentet finns såväl flera älskade klassiker som ett stort utbud av moderna hus.

Fördelen med ett Vieskahus är att det är ett kostnadseffektivt och snabbyggt egnahemshus eller fritidshus, som dessutom kan anpassas helt utifrån ditt och din tomtareas behov. Utöver dessa fördelar är Vieskahus även garanterat mycket värmeisolerande och lufttäta i konstruktionen, vilket möjliggörs av dess unika elementlösningar. Vieskahus är konstruerade av bästa inhemska material och underleverantörerna är valda med omsorg.

Med våra småhus samt radhuselement har utförts många trivsamma bostadsområden runt om i Finland.

Nedan har vi samlat fler intressanta länkar och skulle du vilja veta mer eller höra om våra referenser så tveka inte att ringa oss på Söderströms byggtjänst så berättar vi mer om hur vi kan förverkliga dina drömmar. Du hittar ett kontaktformulär och våra kontaktuppgifter här.

Läs mer om Vieskahus på http://www.vieskatalo.fi/