Söderströmin rakennuspalvelu voi kokeneena auktorisoituna jälleenmyyjänä lämpimästi suositella Vieskatalo. Omakotitalojen ja vapaa-ajantalojen lisäksi myydään myös Vieskan Elementin autotallit sekä Pomo-hallit, maneesit, kattotuolit jne.

Vieskatalo on kotimainen talo, joka tuotetaan Pojanmaalla, Alavieskalla. Vieskan Elementti Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa laadukkaita Vieskataloja,  lähes 50 vuoden kokemuksella, viimeisintä tuotantoteknologiaa hyödyntäen. Yli 1200 tyytyväistä perhettä ympäri Suomea asuu näissä taloissa. Laajassa Vieskatalo-valikoimassa on sekä rakastettuja klassikoita että moderneja taloja.

Vieskatalon etuna on kustannustehokkuus ja omakotitalon tai vapaa-ajantalon asennus tontille on helppoa ja suurelementit nousevat rakennusvaiheessa nopeasti säältä suojaan.  Suunnittelussa otetaan huomioon mm. tontille sijoittelu, kaavamääräykset ja tietenkin perheesi tilatarpeet ja mieltymykset. Tämän lisäksi Vieskatalon elementtiratkaisu on lämmöneristävyydeltään ja ilmatiiviydeltään yksi markkinoiden energiatehokkaimmista. Vieskatalot valmistetaan parhaista kotimaisista materiaaleista ja alihankkijat on huolella valittu.

Tähän olemme keränneet muutaman kiinnostavan linkin.
Älä epäröi jos haluat lisätietoja tai haluat kuulla lisää referensseistämme vaan ole meihin yhteydessä, ja toteutamme yhdessä juuri sinun unelmia! Yhteydenottolomakkeeseen ja yhteystietoihimme pääset tästä.