Weekend House

Weekend House-stockhus och stugor företräder modernt stockbyggande när det är som bäst. I kollektionen hittar du förutom hus och villor både bastustugor och andra gårdsbyggnader.

Du kan bekanta dig med modellernas leveransinnehåll och priser här. Du kan beställa ditt hus färdigt monterat eller också bygga det själv. Leveranstider som håller och högklassig frakt ger ditt byggprojekt bästa möjliga start.

Våra åskådliga byggnadsanvisningar täcker hela projektet från tillståndsbilder till ytbehandling och med hjälp av dem uppnår du lätt ett lyckat slutresultat.

Ett varmt, ekologiskt och hållbart val

Weekend House-stockhusen som är tillverkade av tätfibrig och hård  furu är planerade för att hålla i nordliga varierande väderleksförhållanden från en generation till en annan.

Stockarnas tillverkningsprocess är miljövänlig och det sågspån och flis som uppstår som biprodukt utnyttjas också. Vår rigorösa kvalitetskontroll garanterar att stockarna håller jämn kvalitet och att de inte vrider sig under tidernas lopp.

Ett varmt och ekologiskt stockhus är miljövänligt och stockhusens goda inomhusluft gör dem idealiska för barnfamiljer.

Precis så som du önskar

Weekend House-stockbyggnaderna är högklassiga och stiliga och har en fungerande planlösning. I kollektionen ingår såväl moderna som traditionella timmerbyggnader och vid behov skräddarsys modellen just enligt din smak.

En Weekend House-stockbyggnad passar in i vilket landskap som helst från en fjällsluttning till en sjöstrand och skärgårdens klippor. Du kan också bygga ett modernt timmerhus på detaljplanerat område.

Från våra modeller hittar du garanterat något som passar dig och din tomt.

Läs mer och inspireras: